Announcing It's a Vegan World - French

Eventi
31 marzo 2010


It s a Vegan World - FrenchFrench Cuisine is maybe the most famous in the world, I must confess I tought that it's even the most non-vegetarian one, but while I was planning my 20 appetizers lunch I find out many vegan french ideas.
So, I sent an e-mail to Vaishali, the creator of It's a Vegan World and I asked her to host this interesting challenge: a French edition of It's a Vegan World.

Choose one or more vegan traditional french recipes, or veganize them, and join It's a Vegan World: French.


FranceFrance

--- Here are the guidelines for IAVW: French ---

-The deadline is April 30, 2010.

-This is a Vegan event, so please remember that these foods are not allowed: honey, milk-based products (butter, cheese, ghee, milk, yogurt...), eggs, gelatin, and, of course, meats, fish or seafood. Vegan meat or cheese substitutes are fine.

-The recipe should be cooked for this event.

-Link back to this announcement, and feel free to use the logo.

-Link also to Vaishali's event announcement page.

-Non-bloggers are also very welcome. Just send me your recipe and a picture.

-As for bloggers, send me an email with your post to scrivi[at]erbeincucina.it. Include these details:

Your name
Blog name
Post url
Photograph (any size)

Have fun!



HF ChiliesThis month I'm also hosting:

Healing Foods - Capsicum (Chilies and Bell Peppers)

Gallery correlate



Commenti

Autore: Joanne (URL)
06/04/2010

This sounds like an awesome event! Better start thinking...


Aggiungi un commento
Date prima un'occhiata alla pagina delle FAQ per trovare subito una risposta alle domande più comuni.




Per commentare inserire le scritte della foto nella casella sottostante.
Autore:

Mail:

URL:

Ultimi articoli

Ricetta: Crackers ai fiori di sambuco
Biscotti salati e sfoglie alle erbe
Ho voluto preparare dei crackers all'olio d'oliva per la mia famiglia, ma devo ammettere che io stessa mi sono sorpresa del risultato. I cracker fatti in casa non solo sono...

Fiore di rucola
I fiori che non vi aspettate
La primavera si avvicina, e molte piante seminate in autunno giungono alla fine del loro ciclo vitale con la fioritura. Quando questo accade, la pianta inizia a svilupparsi in...

Ricetta: Zuppa di cozze al crescione
Pesce e frutti di mare alle erbe aromatiche
Una ricetta ispirata alla celebre soupe de moules bretone, con l'aggiunta di un mazzetto di crescione d'acqua per contrastare la dolcezza delle cozze e della cipolla, resa cremosa...

Il pepe rosa
Spezie viste da vicino
Il pepe rosa si ottiene dai frutti di un albero, detto comunemente albero di pepe rosa (Shinus molle) o anche falso pepe, originario degli altopiani dell'America meridionale. La...

Ricetta: Burritos di pollo al coriandolo e cumino
Crepes, pancakes e tortillas alle erbe
I burritos sono una ricetta di origine messicana, che è stata reinterpretata e resa famosa nel mondo dalla cucina tex-mex. Tipico street food preparato in versioni sempre diverse,...

Tutti gli articoli